Mondify – med ansvar för vatten

Varför heter det Mondify? Det finns en tanke bakom. Namnet betyder ”att rena”, men det handlar också om ständig förbättring och utveckling. I en tid där vi behöver tänka mer på hur vi använder vårt vatten, jobbar Mondify för att bidra på bästa sätt. Huvudbudskapet? ”Pure Water Intelligence”. Ren vattenintelligens alltså, men inte bara som i ”smart” utan som i underrättelse – att ha kontroll och kunna känna sig trygg.

Mondify verkar inom den allra mest moderna vattenhanteringen, men det är inte bara teknik som driver företaget framåt. Bland grundarna finns John och Jakob, två nyfikna VVS-experter med över 30 års samlad erfarenhet. De har sett hur prylarna utvecklats, men kanske inte ”rörmokerierna”, och de insåg tidigt vikten av att ge kunderna kontroll över sina egna system – inte bara för att spara pengar, utan också för ökad säkerhet och komfort. Tillsammans med sina medgrundare har John och Jakob valt att placera Mondify i skärningspunkten mellan traditionell VVS och modern automatisering.

Tack vare nära samarbeten med välkända, branschledande företag som Grohe, CTC och Laufen, samt innovativa uppstickare som svenska Orbital Systems, kan Mondify skräddarsy och installera lösningar för nästan vilket önskemål som helst (så länge det gäller vatten, alltså).

Varför välja vanliga vattensystem när man kan ha smarta? Mondify tar vattenhantering till nästa nivå med lösningar som är integrerade i det smarta hemmet. Tänk dig att kunna övervaka din vattenhantering direkt från din telefon. Upptäck potentiella problem innan de blir stora utmaningar. Med nya, intelligenta innovationer kan du som villaägare få tidiga varningar om vattenläckor eller förfrysningsrisker, och systemen kan även automatiskt stänga av vattnet för att förhindra skador.

Vattenkvaliteten är en annan viktig aspekt. Med Mondifys lösningar får du tillgång till toppmoderna filtreringssystem som garanterar rent och säkert vatten i hela hushållet, inte bara ur kranen utan även i duschen och till de maskiner som annars riskerar att “kalka igen” och därigenom gå sönder. Vare sig du har egen brunn, kommunalt vatten eller till och med endast tillgång till regn- eller saltvatten, kan Mondify installera system som ger dig klart, rent och säkert vatten i hela huset.

Mondify installerar även värmepumpar, som utnyttjar solenergi lagrad i olika naturliga källor och kan minska uppvärmningskostnaderna med upp till 85%. Detta är inte bara bra för plånboken, utan också för miljön. Och visste du att en värmepump också kan användas för att kyla ner ett rum eller värma upp en pool? Självklart är även dessa system uppkopplade.

För dig som är intresserad av att ta klivet in i framtidens vattenhantering, står Mondify redo med expertis och innovativa lösningar. Kontakta dem för ett kostnadsfritt hembesök och ta reda på hur de kan hjälpa dig att förvandla ditt hem till ett smart hem.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kontakt