Smart
vattenbesparing

Duschen är en källa till stor vatten- och energiförbrukning i våra hem. Samtidigt är den också en viktig plats för hygien, avkoppling och återhämtning. Vi vill kunna duscha efter behov och med komfort. 

Mondify är certifierad installatör och servicepartner åt svenska Orbital Systems – den enda tillverkaren på marknaden som erbjuder duschar som sparar både vatten och energi utan att göra avkall på livskvalitet. 

Så fungerar Orbital Showers

Orbital Shower renar och återcirkulerar vattnet medan du duscharSensorer i den specialdesignade golvbrunnen analyserar kontinuerligt det använda duschvattnets kvalitet. Vattnet renas med hjälp av en filterkapsel och UV-ljus. Se hela processen i videon nedan.

Orbital Shower Control Dial

I Orbital Showers Control Dial sitter alla komponenter som renar, värmer upp och återcirkulerar vattnet. Du ställer enkelt in den temperatur du önskar. Du väljer även exakt det vattenflöde du vill ha, oavsett vilket tryck
vattnet till din fastighet har från början.

Under duschen kontrollerar högteknologiska temperatursensorer temperaturen genom hela duschen, vilket ger dig ett behagligt och stabilt vattenflöde.  Resultatet blir att hela hushållet kan njuta av längre duschar samtidigt som mindre vatten och energi förbrukas.

Hur mycket vatten sparar en Orbital Shower?

Vattenbesparing – Till skillnad från en konventionell dusch som på 10 minuter förbrukar cirka 120 liter vatten, förbrukar Orbital Shower endast cirka 25 liter vatten.

Energibesparing – När varmvattnet i en Orbital Shower återcirkuleras sparar du stora mängder energi som i vanliga fall går åt till att värma upp vattnet från kallt.

Nyfiken på Orbital Shower?

Mondify installerar Orbital Showers i både nykonstruktion eller befintliga badrum – kontakta oss via formuläret nedan så hittar vi en lösning som passar just er.

Tryggt och säkert, från val till installation

Mondify är experter på och certifierade installatörer av smarta och hållbara energilösningar för alla typer av byggnader och förutsättningar.

Med över 30 års erfarenhet i VVS-branschen hjälper vi er hitta den lösning som fungerar bäst för just er.

Vill du veta mer?

Kontakta oss redan idag så går vi tillsammans igenom era frågor och behov.

Jag vill veta mer om:
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Kontakt