Om Mondify

Vi som grundat Mondify har mer än 30 års erfarenhet av VVS-installationer och ett brinnande intresse för smart teknik som gör vardagen bekvämare och säkrare. 

Vi är experter på marknadsledande produkter och kompletta installationer inom vattenhantering, såsom vatten- och energibesparande duschar från Orbital, filtreringssystem, avsaltningssystem, värmepumpar och säkerhetslösningar.

Vi hjälper privatkunder, företag, mindre och större anläggningar samt hotell att hitta rätt lösningar för deras behov. Inget projekt är för stort eller för litet!

I September 2023 installerade Mondify sju Orbital Showers på kv. Forskaren i Hagastaden i Stockholm. Hagastaden kommer att bli ett av världens främsta områden för life science.

Vision & Filosofi

Namnet Mondify har ursprungligen betydelsen “att rena”, och betyder även att utveckla sig själv till att bli smartare. I en värld där tillgången på vatten minskar vill vi bidra till en ansvarsfull vattenhantering. På Mondify älskar vi smarta lösningar som erbjuder maximal kvalitet och komfort samtidigt som de möjliggör minskad resurspåverkan.

Hur vi jobbar

Efter att du har kontaktat oss bokar vi ett samtal eller kostnadsfritt besök på plats för att gå igenom era behov och tillsammans hitta en lösning som passar just er. Efter detta får du en offert av oss som inkluderar både produkt och installation. Därefter planerar vi in installationen och kommer sedan och installerar, sen är det klart!

Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss inom kort!

Tryggt och säkert, från val till installation

Mondify är experter på och certifierade installatörer av smarta och hållbara energilösningar för alla typer av byggnader och förutsättningar.

Med över 30 års erfarenhet i VVS-branschen hjälper vi er hitta den lösning som fungerar bäst för just er.

Vill du veta mer?

Kontakta oss redan idag så går vi tillsammans igenom era frågor och behov.

Jag vill veta mer om:
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Kontakt